Med en BedreBolig-plan bliver det nemmere og sikrere at renovere

Mange boliger kræver mere end en omgang maling for at leve op til nutidens krav til et moderne hjem. BedreBolig gør det nemmere for nye boligejere at få overblik og komme i gang med en energirigtig renovering af boligen, så de månedlige omkostninger til el, vand og varme reduceres.

En BedreBolig-Plan giver overblik

Der er meget at forholde sig til i forbindelse med et boligkøb, især hvis boligen er af ældre dato. En BedreBolig-Rådgiver kan hjælpe huskøberen med at få overblik over måske krævende investeringer og mulige besparelser – og få lagt en plan for renovering af boligen.

En BedreBolig-plan bygger ovenpå tilstandsrapporten og energimærket

En BedreBolig-plan er et ideelt værktøj for købere, og ejere af ældre boliger, der gerne vil have en samet oversigt over, hvordan den nye bolig kan tilpasses deres behov og gøres tidssvarende.

BedreBolig-Planen beskriver alle renoveringstiltag – også et nyt køkken, bad, en tilbygning eller et tag med videre

En BedreBolig-Plan kan også vise hvordan en boligejer, der vil sælge sin bolig, kan opnå et bedre energimærke og gøre sin bolig mere attraktiv forud for et salg og sikre et hurtigere salg.

Sikkert fra plan til færdigt projekt.

BedreBolig er et såkaldt One-stop-shop koncept. Det betyder at vi som BedreBolig-Rådgiver udover at hjælpe med at skabe overblik og udarbejde en plan også kan hjælpe med at projektere og indhente tilbud samt være den, der styrer byggeprojektet og kvalitetssikrer arbejdet.

En ejendomsmægler kan med et samarbejde med en BedreBolig-Rådgiver hjælpe potentielle boligkøbere og sælgere til at gøre køb af et ældre hus til et realistisk projekt med et energirigtigt resultat og en tidssvarende moderne bolig og dermed skabe bedre boliger, til glæde for sælger, køber og boligens fremtid.

Klik ind på KONTAKT siden og kryds dine ønsker af – så bliver du hurtigt kontaktet!

eller ring på 5170 7149 eller mail erik@energiogbolig.com – og hør meget mere!